Bine ati venit!

Pompele submersibile Grundfos SQ 3” sunt pompe cu diametrul minim de 74 mm si cu instalare pe teava de 76 mm interior, cu motor monofazic complet preechipat cu toate protectiile asigurand eficienta ridicata ansamblului. Motoarele (10700 rpm) cu magnet permanent se bazeaza pe tehnologie de ultima ora avand incorporata o unitate electronica care ajuta la pornirea mai usoara a pompei.

Pompa Submersibila Grundfos SQ 5- 35
Pret: 2,968 RON
Vezi detalii »

Pompele Unilift KP sunt pompe submersibile de drenaj, adecvate pentru instalare autoportantă temporară şi permanentă. Ele pot fi utilizate pentru pomparea apei de canal sau a apelor uzate din gospodărie. Sunt de asemenea adecvate pentru instalarea în rezervoare de colectare.

Pompa Grundfos Unilift KP 250 - A1
Pret: 1,217 RON
Vezi detalii »

Aceste pompe submersibile Grundfos SQE sunt pompe cu instalare pe teava, cu motor monofazic complet preechipat cu toate protectiile ce asigura o eficienta ridicata ansamblului. Motoarele de inalta turatie cu magnet permanent se bazeaza pe tehnologie de ultima ora avand incorporata o unitate electronica care ajuta la pornirea mai usoara a pompei.

Pachet Pompa submersibila de put Grundfos SQE 3- 55 + Tambur de gradina cu furtun
Pret: 5,126 RON
Vezi detalii »

Pompe GRUNDFOS