Bine ati venit!

MAGNA3 este o pompă de circulație bazată pe tehnologia MAGNA, testată și verificată în timp, şi pe experienţa Grundfos în pompe electronice de top pentru aplicații industriale. Motorul cu magnet permanent, funcţia AUTOADAPT şi convertizorul de frecvenţă integrat fac încă parte din pachetul MAGNA, dar am adăugat noi tehnologii, inovatoare.

Pompa Grundfos MAGNA3 65-80 F 340
Pret: 6,981 RON
Vezi detalii »

Aceste pompe submersibile Grundfos SQE sunt pompe cu instalare pe teava, cu motor monofazic complet preechipat cu toate protectiile ce asigura o eficienta ridicata ansamblului. Motoarele de inalta turatie cu magnet permanent se bazeaza pe tehnologie de ultima ora avand incorporata o unitate electronica care ajuta la pornirea mai usoara a pompei.

Pachet Pompa submersibila de put Grundfos SQE 2- 70 + Tambur de gradina cu furtun
Pret: 5,126 RON
Vezi detalii »

Pompele submersibile Grundfos SQ 3” sunt pompe cu diametrul minim de 74 mm si cu instalare pe teava de 76 mm interior, cu motor monofazic complet preechipat cu toate protectiile asigurand eficienta ridicata ansamblului. Motoarele (10700 rpm) cu magnet permanent se bazeaza pe tehnologie de ultima ora avand incorporata o unitate electronica care ajuta la pornirea mai usoara a pompei.

Pompa Submersibila Grundfos SQ 2- 35
Pret: 2,523 RON
Vezi detalii »

Pompe GRUNDFOS