Pompa Grundfos Unilift

Pompele submersibile Grundfos Unilift sunt destinate folosirii în caz de inundație într-o gospodărie, precum și în cazul altor tipuri de urgențe, precum: inundații sau prezența apei în exces în horticultură, în râuri și lacuri, în containere, bazine, rezervoare, subsoluri, piscine, șanțuri, pasaje, garaje etc. Alcătuite din materiale compozite, rezistente și eficiente în orice condiții, pompele submersibile Grundfos Unilift sunt cea mai bună soluție de evacuare a apei în cazul unei urgențe.

Pompe de apa Grundfos Unilift, o soluție salvatoare și eficientă

Pompele submersibile Grundfos Unilift sunt destinate folosirii în caz de inundație într-o gospodărie, precum și în cazul altor tipuri de urgențe: inundații sau prezența apei în exces în horticultură, în râuri și lacuri, în containere, bazine, rezervoare, subsoluri, piscine, șanțuri, pasaje, garaje etc.

Alcătuite din materiale compozite, rezistente și eficiente în orice condiții, pompele de drenaj Grundfos Unilift sunt cea mai bună soluție de evacuare a apei în cazul unei urgențe.

Ele sunt dotate cu supapă cu aerisire automată în mâner, întrerupător cu flotor (anumite modele) și sunt soluția perfectă de pompare pentru niveluri joase de aspirație. În plus, datorită greutății lor, design-ului ergonomic și ușurinței în folosire, aceste pompe de apă submersibile sunt o soluție salvatoare care poate fi pusă în aplicare într-un timp scurt.

Ușor de folosit, având setări intuitive și extrem de ușoare sunt ideale indiferent de condiții și de pregătirea persoanei care le manevrează. Oferă randament maxim.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Contact