Pompe Grundfos Alpha2

Pompa de circulație Grundfos cu rotor conservat ALPHA2 duce fiabilitatea în pompele de circulatie domestice mici la noi performanțe. Chiar și în sistemele în care mediul operațional este o provocare, ALPHA2 va asigura o funcționare de lungă durată și fără probleme. Riscul de blocare este redus. Deși are dimensiuni mici, pompa de circulatie ALPHA2 este perfectă pentru clădirile rezidențiale pentru recircularea apei calde menajere. Ai consum redus de energie și un confort sporit. Ai nevoie de o pompa recirculare centrala, o pompa recirculare apa calda, o pompa recirculare calorifer, o pompa pentru centrala, o pompa recirculare apa boiler, o pompa cu functie grundfos autoadapt, o pompa monofazata sau o pompa de circulatie cu turatie variabila? Alege impreuna cu specialistii o pompa de apa Grundfos Alpha2.

Pompa circulatie si recirculare apa calda cu tehnologie Autoadapt

Alpha2 înseamnă o nouă generație de pompe de circulație, îmbunătățite pentru a oferi eficiență energetică inegalabilă. Ai consum redus de energie, un confort sporit și o fiabilitate operațională de neegalat. Pompele de circulatie Alpha2 sunt destinate și verificate pentru aplicații de încălzire, aer condiționat și răcire, cu temperaturi ale mediului pompat de până la 2 grade Celsius.

Dacă vrei o pompă de circulație eficientă pentru sistemul tău de încălzire sau aer condiționat, atunci ALPHA2 ar putea fi alegerea potrivită pentru tine! Cu tehnologia AUTOADAPT, această pompă de apă este capabilă să se adapteze continuu la cerințele sistemului tău, pentru a-ți oferi un confort optim, un consum redus de energie și o punere în funcțiune simplă.

Cu pompa de recirculare apa calda ALPHA2, vei avea mereu controlul asupra sistemului tău de încălzire sau aer condiționat, deoarece pompa poate ajusta automat fluxul și presiunea pentru a asigura o performanță maximă. În plus, instalarea și utilizarea sunt ușoare și intuitive, astfel încât poți economisi timp și bani în procesul de instalare și întreținere.

Pompa recirculare centrala termica

Pompele de apa Grundfos Alpha2 sunt fiabile, extrem de ușor de folosit: ele pur și simplu funcționează pe baza setărilor din fabrică. Odată pornite, vor analiza automat, la început, sistemul de încălzire / răcire și se vor adapta (Grundfos autoadapt) conform cerințelor, găsind setarea optimă. Pe tot parcursul folosirii lor, pompele Grundfos Alpha2 vor continua să se adapteze, detectând automat orice modificare survenită în instalație. Din acest motiv sunt perfecte ca pompe de recirculare centrală termică.

Aceste pompe sunt adecvate pentru o gamă variată de sisteme de încălzire sau răcire, acoperind nu numai necesarul pentru încălzire dar și până la 90% din necesarul pentru aer condiționat și răcire. Pompa de circulație Grundfos Alpha2 este potrivită pentru o varietate de aplicații de pompare, inclusiv pentru pomparea apei calde, a apei din boiler și a apei calde menajere în sisteme de recirculare. Iată de ce se mai numește și pompă recirculare calorifer. Această pompă este utilizată frecvent în sisteme de încălzire centrală și în sisteme de încălzire prin pardoseală, precum și în sisteme de răcire.

Alpha2 are o serie de caracteristici care o fac o alegere populară pentru aplicații de pompare. Aceasta include o funcție AUTOADAPT care ajustează automat viteza pompei în funcție de cerințele sistemului, ceea ce duce la o economie semnificativă de energie. Pompă are, de asemenea, o eficiență energetică ridicată, fiind una dintre cele mai eficiente pompe de circulație disponibile pe piață.

Pompe de circulatie cu turatie variabila

În cazul în care sunteți îngrijorat de fiabilitatea circulatoarelor domestice, pompa de circulație cu rotor conservat ALPHA2 este o opțiune excelentă. Aceasta oferă o funcționare de lungă durată și fiabilă, chiar și în medii operaționale dificile, cu un risc redus de blocare. Deși este compactă, ALPHA2 este unul dintre cele mai durabile circulatoare pentru uz casnic și este perfect potrivit pentru clădirile rezidențiale.

ALPHA2 permite o echilibrare hidraulică ușoară prin utilizarea aplicației ALPHA READER și GO BALANCE, și are mai puține blocaje decât alte circulatoare similare. De asemenea, are cea mai bună eficiență energetică din clasa sa. Funcția AUTOADAPT ajustează automat pompa la cerințele sistemului pentru a oferi confort optim și a reduce consumul de energie. În plus, această pompă este robustă, oferind o eficiență energetică excelentă și o instalare ușoară, acoperind atât cerințele de încălzire, cât și cele pentru aerul condiționat.

 

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact