Pompe Grundfos Alpha2

Pompa de circulație Grundfos cu rotor conservat ALPHA2 duce fiabilitatea în pompele de circulatie domestice mici la noi performanțe. Chiar și în sistemele în care mediul operațional este o provocare, ALPHA2 va asigura o funcționare de lungă durată și fără probleme. Riscul de blocare este redus. Deși are dimensiuni mici, pompa de circulatie ALPHA2 este perfectă pentru clădirile rezidențiale pentru recircularea apei calde menaj.ere. Ai consum redus de energie și un confort sporit. Ai nevoie de o pompa recirculare centrala, o pompa recirculare apa calda, o pompa recirculare calorifer, o pompa pentru centrala, o pompa recirculare apa boiler, o pompa cu functie grundfos autoadapt, o pompa monofazata sau o pompa de circulatie cu turatie variabila? Alege impreuna cu specialistii o pompa de apa Grundfos Alpha2.

Pompa recirculare apa calda

Alpha2 înseamnă o nouă generație de pompe de circulație, îmbunătățite pentru a oferi eficiență energetică inegalabilă.

Consum redus de energie, un confort sporit și o fiabilitate operațională de neegalat

Pompele de circulatie Alpha2 sunt destinate și verificate pentru aplicații de încălzire, aer condiționat și răcire, cu temperaturi ale mediului pompat de până la 2 grade Celsius.

Pompa recirculare centrala

Pompele de apa Grundfos Alpha2 sunt fiabile, extrem de ușor de folosit: ele pur și simplu funcționează pe baza setărilor din fabrică. Odată pornite, vor analiza automat, la început, sistemul de încălzire / răcire și se vor adapta (Grundfos autoadapt) conform cerințelor, găsind setarea optimă. Pe tot parcursul folosirii lor, pompele Grundfos Alpha2 vor continua să se adapteze, detectând automat orice modificare survenită în instalație.

Aceste pompe sunt adecvate pentru o gamă variată de sisteme de încălzire sau răcire, acoperind nu numai necesarul pentru încălzire dar și până la 90% din necesarul pentru aer condiționat și răcire.

 

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact