Pompa Grundfos ALPHA2 32-60 180

Pompa Grundfos ALPHA2 32-60 180
1.758 Lei

Cu noua ALPHA2 nu mai trebuie sa aveti grija setarilor complicate pentru pompe. Instalati pur si simplu pompa si o lasati pe setarea din fabrica, AUTOADAPT.

Ai intrebari ?

Suna un specialist

Pompa Grundfos ALPHA2 32-60 180
 

Noua pompa de circulare ALPHA2 îmbunatatita ofera eficienta energetica de neegalat pe baza tehnologiilor Grundfos verificate si este alegerea perfecta pentru aplicatii de încalzire, aer conditionat si racire, cu temperaturi ale mediului pompat de pâna la 2 °C.
 
Cu noua ALPHA2 nu mai trebuie sa aveti grija setarilor complicate pentru pompe. Instalati pur si simplu pompa si o lasati pe setarea din fabrica, AUTOADAPT. Noua ALPHA2 va analiza automat sistemul de încalzire, va gasi setarea optima si va continua sa-si adapteze functionarea la modificarile solicitate.
 
Aplicatii
 
GRUNDFOS a realizat câteva modificari decisive de design care va permit sa utilizati acum noua ALPHA2 în aplicatii de racire cu temperaturi ale lichidului de pompate de pâna la 2 °C. Acest lucru înseamna ca ALPHA2 va va acoperi nu numai necesarul pentru încalzire, dar si pâna la 90 % din necesarul pentru aer conditionat si racire. Noua ALPHA2 cu carcasa din otel inoxidabil pentru pompe poate fi de asemenea folosita în sistemele de recirculare a apei calde menajere.
 
GRUNDFOS ALPHA2 este adecvata pentru:
 
- Sisteme cu debit constant sau variabil
- Sisteme cu o conducta
- Sisteme cu doua conducte
- Încalzire sub dusumea
- Recircularea apei calde menajere
- Sisteme unde este ceruta setarea pe timp de noapte.
 
Eficienta energetica
 
Grundfos sustine si încurajeaza solicitarile legislative stricte pentru eficienta pompelor, ca parte a efortului nostru continuu de a reduce facturile de energie si de a creste sustenabilitatea. Si afirmam cu mândrie ca noua ALPHA2 – precum predecesoarele sale – îsi depaseste cu mult epoca. Legislatia EuP cere ca pâna în 2015 toate pompele de circulare sa aiba un Index de Eficienta Energetica (EEI) sub 0.23. Noua ALPHA2 cu un EEI < = 0,15 este cu mult în avans fata de aceste standarde comune, motiv pentru care si-a meritat locul în familia Grundfos Blueflux® si între produsele de înalta eficienta energetica.
 
Caracteristici si beneficii:
 
- Performanta mai buna cu eficienta de vârf pe piata (EEI=0.15) cu un design mai compact
- Debitmetru nou pentru depanare si echilibrare
- AUTOADAPT selecteaza cea mai buna curba de performanta
- Eficienta si confort
- Fisa inovatoare simplifica conectarea pompei
- Învelisuri izolatoare incluse.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Contact