Pompe Grundfos Alpha3

Grundfos ALPHA3 este o pompă de circulație de uz casnic pentru instalațiile de încălzire. Eficientă energetic și complet controlată prin Bluetooth, pompa de circulație ALPHA3 folosește funcția AUTOADAPT care se adaptează continuu la cerințele sistemului. Pompa de circulție ALPHA3 permite utilizatorului să efectueze cu ușurință echilibrarea instalațiilor de încălzire prin radiatoare și prin pardoseală.

Grundfos Alpha3, inovație în materie de pompe de circulație pentru uz casnic

Pompa de apă Alpha3, cea mai nouă inovație Grundfos, destinată uzului casnic

Imaginează-ți o pompă care însumează calitatea de renume internațional Grundfos, instalarea ușoară, eficiența superioară și funcționalitatea stabilă.

Pompa Grundfos Alpha3 oferă cea mai bună eficiență energetică, are zgomot scăzut în sistemul de încălzire și poate aduce economii la factura de încălzire de 7 – 20%. Aceste pompe de circulație garantează echilibrarea hidraulică ușoară și aduc un plus de valoare în orice gospodărie, indiferent de condiții și instalația acesteia.

Astfel, utilizatorii casnici se pot bucura de pompe Grundfos de calitate superioară chiar și în locuințele lor.

Pentru buna funcționare a pompelor Alpha3, instalatorii au nevoie de Alpha Reader, un dispozitiv mic care se montează pe pompă și care citește un semnal luminos, pe care îl transmite în aplicația Alpha Balance App prin Bluetooth, în timp ce se efectuează echilibrarea hidraulică. După echilibrare, dispozitivul Alpha Reader este îndepărtat și folosit de instalator în viitoarea lucrare.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact