Pompe Grundfos Conlift

Grundfos Conlift este o pompă/stație de ridicare a condensului. In beciuri, pivnițe, subsoluri sau demisoluri aflate sub nivelul de drenaj/canalizare, unde aceste pompe sunt de obicei folosite, condensul nu poate fi îndepărtat prin drenaj gravitațional natural. Pompele Conlift ridică condensul și înlătură daunele provocate de condens.

Pompe pentru transportarea condensului

Pompe sau stații de ridicare a condensului

Grundfos Conlift este o stație de ridicare a condensului. In beciuri, pivnițe, subsoluri sau demisoluri aflate sub nivelul de drenaj/canalizare, unde aceste pompe sunt de obicei folosite, condensul nu poate fi îndepărtat prin drenaj gravitațional natural. Pompele Conlift ridică condensul și înlătură daunele provocate de condens.

Totodată, pompele Conlift de la Grundfos pot fi folosite pentru apa din condensul centralelor termice sau a aparatelor de aer condiționat, inclusiv sisteme frigorifice și dezumidificatoare.

Ușor de instalat atât pe sol cât și pe perete, cu funcționare automată, pompa de condens Grundfos Conlift este complet izolată contra umiditații și previne eventualele dune cauzate de condens și umezeală.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact