Pompe Grundfos Magna 3

Pompa Grundfos MAGNA3 este o pompă cu rotor foarte avansată, destinată clădirilor comerciale mari, cum ar fi mall-urile, spitalele, școlile, grădinițele, instituțiile publice etc. Caracteristicile inteligente precum AUTOADAPT și FLOWADAPT selectează setarea optimă a sistemului, asigurându-se că sistemul oferă întotdeauna cel mai bun confort posibil și cea mai eficientă funcționare. MAGNA3 este o pompă de circulație inteligentă.

Magna 3 Grundfos, pompe de apă pentru economisirea resurselor - pompe de circulație care cresc performanțele sistemelor de încălzire și răcire

 

Descoperă invotațiile pe care inteligentele pompe de apă Magna 3 Grundfos le aduc pentru aplicațiile de răcire și încălzire din clădirile comerciale. Fiind pompe de circulație cu rotor conservat, umed si control electronic, acestea pot fi monitorizate și controlate pentru a oferi o eficiență maximă in orice clădire comercială.

Reduc costurile și cresc durata de viață a instalației.Pompele Grundfos Magna3 sunt construite special pentru managementul clădirilor. Fiabilitatea lor este dovedită: aceste pompe au fost realizate în baza a peste 40 de ani de experiență și peste 1 milion de ore de testare. Instalarea lor este ușoară, oferind economii de timp și de efort.

Pompa recirculare apa calda

Inteligente și de înaltă eficientă, aceste pompe de circulație sunt ideale pentru spitale, școli, grădinite și alte instituții pentru setarea optimă a sistemelor de apă, incălzire și aer conditionat (HVAC). Reduc consumul de energie și cresc performanțele sistemelor de încălzire sau răcire.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact