Pompe Grundfos Magna1

MAGNA1 este o pompa de circulație universală de înaltă eficiență și de înaltă performanță. Proiectată pentru pomparea lichidelor în aplicații comerciale, atât pentru instalații de încălzire cât și pentru instalații de răcire, pompa Grundfos MAGNA1 te scapă de grija setărilor complicate pentru pompe. Pompele MAGNA1 sunt extrem de flexibile și fiabile, au niveluri reduse de zgomot, viață lungă și nu necesită întreținere.

Pompa circulatie si recirculare apa calda

Cauți o soluție flexibilă și fiabilă pentru circulația apei? Pompele Grundfos Magna1 alcătuiesc o gamă largă de pompe de circulație mici, medii și mari, destinate atât uzului casnic cât și industrial.

Dacă ai nevoie de o pompă de circulație pentru încălzirea sau răcirea casei tale, atunci Grundfos MAGNA1 ar putea fi cea potrivită pentru tine! Această pompă îți oferă performanțe de bază, dar totodată este foarte eficientă și ușor de controlat și monitorizat.

În plus, pompa poate comunica cu tine prin intermediul unui releu de defecțiune și pornire/oprire digitală, astfel încât să poți fi mereu la curent cu starea sistemului tău de încălzire sau răcire. Cu  Grundfos MAGNA1, vei avea mereu controlul asupra confortului termic din casa ta!

Pompă de apă cu performanțe în aplicațiile de încălzire și răcire

Magna1 sunt pompe de circulatie pentru instalatii HVAC, inclusiv sisteme de încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

Aceste pompe sunt dotate cu echipamente de comunicare și motoare de turație controlate electronic, pe baza unei tehnologii cu magnet permanent (PM) și cu motor stator compact.

Pompele Magna1 sunt foarte ușor de folosit, având setări intuitive și fiind ușor de instalat: pur și simplu funcționează odată ce sunt pornite, folosind setările din fabrică. Aceste pompe se adaptează după o analiză automată a sistemului de încălzire, găsind setarea optimă pentru a eficientiza consumul și a oferi confort.

Pompele Grundfos Magna1 sunt destinate circulației lichidelor în sistemele de încălzire din blocuri de apartamente, școli, grădinițe, spitale, hoteluri, industrie etc.

Pompă de circulație eficientă din punct de vedere al costurilor

Dacă cauți o pompă de circulație eficientă din punct de vedere al costurilor pentru o varietate de lucrări care nu necesită comunicare și control avansat, atunci Grundfos MAGNA1 ar putea fi soluția perfectă pentru tine! Această pompă cu rotor conservat oferă o ieșire releu de eroare și o intrare digitală de pornire/oprire, permițând integrarea cu sisteme simple de management al clădirii.

MAGNA1 poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații, inclusiv sisteme de încălzire, răcire și apă caldă menajeră, oferind o soluție fiabilă, rentabilă și ușor de utilizat. Bazată pe tehnologia MAGNA, încercată și testată în predecesorii săi, această pompă este un circulator de încredere, care poate satisface nevoile tale de circulație a lichidelor în diverse aplicații.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact