Pompe Grundfos Magna1

MAGNA1 este o pompa de circulație universală de înaltă eficiență și de înaltă performanță. Proiectată pentru pomparea lichidelor în aplicații comerciale, atât pentru instalații de încălzire cât și pentru instalații de răcire, pompa Grundfos MAGNA1 te scapă de grija setărilor complicate pentru pompe. Pompele MAGNA1 sunt extrem de flexibile și fiabile, au niveluri reduse de zgomot, viață lungă și nu necesită întreținere.

Pompa recirculare apa calda

Cauți o soluție flexibilă și fiabilă pentru circulația apei? Pompele Grundfos Magna1 alcătuiesc o gamă largă de pompe de circulație mici, medii și mari, destinate atât uzului casnic cât și industrial.

Performanță în aplicațiile de încălzire și răcire

Magna1 sunt pompe de circulatie pentru instalatii HVAC, inclusiv sisteme de încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

Aceste pompe sunt dotate cu echipamente de comunicare și motoare de turație controlate electronic, pe baza unei tehnologii cu magnet permanent (PM) și cu motor stator compact.

Pompele Magna1 sunt foarte ușor de folosit, având setări intuitive și fiind ușor de instalat: pur și simplu funcționează odată ce sunt pornite, folosind setările din fabrică. Aceste pompe se adaptează după o analiză automată a sistemului de încălzire, găsind setarea optimă pentru a eficientiza consumul și a oferi confort.

Pompele Grundfos Magna1 sunt destinate circulației lichidelor în sistemele de încălzire din blocuri de apartamente, școli, grădinițe, spitale, hoteluri, industrie etc.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact