Pompe Grundfos SCALA2

Grundfos SCALA2 este o pompă de apă compactă și complet integrată pentru creșterea presiunii în aplicații casnice. Auto-amorsată, cu o instalare și o operare ușoară, cu un control inteligent, obții o presiune perfectă a apei, exact atunci când ai nevoie. Pompa de apa Grundfos SCALA2 permite menținerea unei presiuni optime în robinete.

Pompă de apă pentru creșterea presiunii în aplicații casnice

Pompe cu control inteligent pentru presiunea apei

Grundfos Scala2 este o pompă de aplificare a presiunii apei care iși reglează automat funcțiile pentru a oferi o presiune perfectă la fiecare robinet al casei. Această pompă de apă casnică și inteligentă este o soluție all in one pentru creșterea nivelului de confort. Ușor de instalat și silențioasă, pompa de apă Scala2 creste performanțele instalatiilor de alimentare cu apă și oferă un confort maxim cu o investiție minimă.

Achiziționează o pompă multifinctională Scala2 și nu vei mai avea probleme cu presiunea apei la robinete, chiar și atunci când apa este folosită de mai mulți consumatori in același timp. Economică, pompa de apă de la Grundfos este recomandată pentru uz domestic. Presiunea apei la robinet va avea constant 3 bari. 

 

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact