Pompe Grundfos SCALA2

Grundfos SCALA2 este o pompă de apă compactă și complet integrată pentru creșterea presiunii în aplicații casnice. Auto-amorsată, cu o instalare și o operare ușoară, cu un control inteligent, obții o presiune perfectă a apei, exact atunci când ai nevoie. Pompa de apa Grundfos SCALA2 permite menținerea unei presiuni optime în robinete.

Pompă de apă pentru creșterea presiunii în aplicații casnice

Pompa Grundfos SCALA2 este o pompă autoamorsantă și compactă, ideală pentru utilizarea în gospodării și clădiri rezidențiale, precum și pentru irigații și alte aplicații în care este necesară o presiune constantă a apei. Această pompă de ridicare a presiunii este ușor de instalat și de utilizat, fiind echipată cu un convertizor de frecvență integrat și un senzor de presiune, care asigură o presiune constantă în sistemul de alimentare cu apă.

Pompe cu control inteligent pentru presiunea apei

Grundfos Scala2 este o pompă de aplificare a presiunii apei care iși reglează automat funcțiile pentru a oferi o presiune perfectă la fiecare robinet al casei. Această pompă de apă casnică și inteligentă este o soluție all in one pentru creșterea nivelului de confort. Ușor de instalat și silențioasă, pompa de apă Scala2 creste performanțele instalatiilor de alimentare cu apă și oferă un confort maxim cu o investiție minimă.

Aplicațiile pompei Grundfos SCALA2 

Pompă pentru ridicarea presiunii apei domestice

Dacă aveți probleme cu presiunea scăzută a apei în gospodărie, pompa Grundfos SCALA2 este soluția perfectă pentru a remedia această problemă. Această pompă poate fi utilizată pentru a furniza o presiune constantă în toată gospodăria, astfel încât apa să curgă fără probleme la robinete, dușuri și alte puncte de consum.

Pompă pentru cresterea presiunii apei în cladiri comerciale

În clădirile comerciale, o presiune adecvată a apei este esențială pentru a furniza confort și siguranță utilizatorilor. Pompa Grundfos SCALA2 este o alegere excelentă pentru aceste aplicații, deoarece poate furniza o presiune constantă și adecvată în sistemele de alimentare cu apă ale clădirilor comerciale.

Pompă hidrofor irigatii

Pentru sistemele de irigații, o presiune constantă și adecvată este esențială pentru a asigura o distribuție uniformă a apei în toată suprafața irigată. Pompa Hidrofor Grundfos SCALA2 poate furniza această presiune constantă, indiferent de variațiile de debit și de presiune din sistemul de irigații.

Hidrofor cu pompă autoamorsantă

În sistemele de alimentare cu apă, un hidrofor este utilizat pentru a menține o presiune adecvată în rețea. Pompa Grundfos SCALA2 este o pompă hidrofor ideală pentru această aplicație, deoarece este autoamorsantă și poate furniza o presiune constantă și adecvată în sistemul de alimentare cu apă.

Pompă cu autoamorsare

Pentru aplicațiile care necesită o pompă care poate fi instalată la distanță de sursa de apă, o pompă cu autoamorsare poate fi o soluție eficientă. Pompa Grundfos SCALA2 este autoamorsantă și poate fi utilizată pentru a furniza o presiune adecvată a apei în astfel de aplicații.

Achiziționează o pompă multifinctională Scala2 și nu vei mai avea probleme cu presiunea apei la robinete, chiar și atunci când apa este folosită de mai mulți consumatori in același timp. Economică, pompa de apă de la Grundfos este recomandată pentru uz domestic. Presiunea apei la robinet va avea constant 3 bari. 

 

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact