Pompe Grundfos Sololift

Grundfos SOLOLIFT sunt pompe sau stații de ridicare automate a apelor uzate. Mici, compacte, cu sisteme de tăiere puternice și integrate, permit drenarea oricărui aparat sanitar casnic fără a-ți face griji cu privire la locația rețelei de scurgere gravitațională existentă. Pompele de apa Grundfos Sololift , gata de instalat, sunt ideale pentru pomparea apelor uzate din locuințele private până la cea mai apropiată conductă de scurgere.

Pompe de apa menajera, pompe de apa murdara sau pompe de apa uzata

O soluție ideală pentru toalete, băi și chiuvete din bucătărie atunci când sunt instalate în subsoluri sau extensii de locuințe cu scurgeri slabe

Sololift este o stație de ridicare compactă pentru pomparea și eliminarea apelor uzate rezidențiale. Gata de instalat, cu sisteme integrate pentru tăiere, acestea permit drenarea aparatelor sanitare casnice din băi și bucătării. Pompele de apă uzată Sololift colectează și pompează apele uzate de la aparatul sanitar la cea mai apropiată scurgere. Pentru pompe de apa menajera, pompe de apa murdara sau pompe de apa uzata apelati la specialistii nostri in pompe de apa Grundfos.

Domenii de aplicare al pompelor de apă Sololift:

  • ridicare ape uzate menajere
  • ridicare ape uzate comerciale
  • tratare ape uzate industriale și reutilizarea lor.

Stații de ridicare a apelor uzate menajere

Cu SOLOLIFT, nu va mai trebui să-ți faci griji cu privire la rețeaua de scurgere gravitațională existentă atunci când dorești să instalezi un aparat sanitar casnic nou. Această gamă unică de stații compacte de ridicare a apelor uzate îți permite să drennezi orice aparat sanitar casnic într-un mod simplu și eficient.

Cu un sistem de pompare puternic și o freză integrată, SOLOLIFT colectează și pompează apele uzate de la aparatul sanitar la cea mai apropiată conductă de scurgere printr-o conductă subțire de presiune. Fie că ai nevoie de o toaletă suplimentară la mansardă sau de o baie nouă sub nivelul de canalizare la subsol, SOLOLIFT poate face față cu brio.

În plus, pompa de apa uzata SOLOLIFT îți oferă protecție maximă împotriva refluxului din sistemele de canalizare, astfel încât să nu ai niciodată probleme cu apele uzate. Cu diferite modele disponibile, de la cele subțiri pentru baie până la cele robuste pentru cerințele de temperatură ridicată din bucătărie, SOLOLIFT îți permite să alegi soluția perfectă pentru nevoile tale de drenare a apelor uzate menajere.

Pompe de apă cu tocător

Pompele de apă cu tocător Grundfos sunt o soluție eficientă și fiabilă pentru drenarea și evacuarea apelor uzate sau murdare. Aceste pompe de apa sunt proiectate pentru a putea transporta lichide cu particule solide de dimensiuni mari, fără a se bloca sau a se deteriora. Ele au un sistem integrat de tocătoare, care mărunțește particulele solide și previne formarea blocajelor sau a depunerilor în conducte și în alte componente ale sistemului.

Pompa este echipată cu un motor puternic și compact, care asigură o performanță constantă și o funcționare fără probleme. Ușor de instalat și întreținut, fiabilele pompe cu tocatăr Grundfos pot fi adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact