Pompe Grundfos Sololift

Grundfos SOLOLIFT sunt pompe sau stații de ridicare automate a apelor uzate. Mici, compacte, cu sisteme de tăiere puternice și integrate, permit drenarea oricărui aparat sanitar casnic fără a-ți face griji cu privire la locația rețelei de scurgere gravitațională existentă. Pompele de apa Grundfos Sololift , gata de instalat, sunt ideale pentru pomparea apelor uzate din locuințele private până la cea mai apropiată conductă de scurgere.

O soluție ideală pentru toalete, băi și chiuvete din bucătărie atunci când sunt instalate în subsoluri sau extensii de locuințe cu scurgeri slabe

Sololift este o stație de ridicare compactă pentru pomparea și eliminarea apelor uzate rezidențiale. Gata de instalat, cu sisteme integrate pentru tăiere, acestea permit drenarea aparatelor sanitare casnice din băi și bucătării. Pompele de apă uzată Sololift colectează și pompează apele uzate de la aparatul sanitar la cea mai apropiată scurgere. Pentru pompe de apa menajera, pompe de apa murdara sau pompe de apa uzata apelati la specialistii nostri in pompe de apa.

Domenii de aplicare al pompelor de apă Sololift:

  • ridicare ape uzate menajere
  • ridicare ape uzate comerciale
  • tratare ape uzate industriale și reutilizarea lor.
Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact