Pompe Grundfos SQ/ SQE

Pompa submersibilă de apă subterană SQ / SQE este una dintre cele mai avansate pompe submersibile pentru aplicații casnice. Echipată cu un motor cu magnet permanent și o unitate de viteză variabilă încorporată, permite ajustări de performanță prin intermediul comunicării cu o cutie de control externă. Este potrivită pentru o funcționare continuă și intermitentă pentru o varietate de aplicații, inclusiv alimentarea cu apă subterană și creșterea presiunii. Varietate mare de pompe sumbersibile pentru foraje.

Pompe submersibile

Pompele submersibile Grundfos sunt o soluție ideală pentru pomparea apei subterane, a apelor uzate și a altor lichide în medii domestice, comerciale și industriale.Pompele submersibile Grundfos sunt proiectate pentru a fi instalate sub apă, ceea ce le permite să pompeze apa de la adâncimi mai mari decât cele ale pompelor de suprafață. Ele sunt echipate cu un motor electric etanș, care poate funcționa în apă fără a fi afectat de coroziune sau uzură.

Pompa submersibilă Grundfos are un design compact și robust, care îi conferă o durată de viață lungă și o fiabilitate crescută. Această pompă de apa este ușor de instalat și întreținut, fiind prevăzută cu un sistem de siguranță care o protejează împotriva supraîncălzirii sau a supratensiunii. Pompa sumbersibila Grundfos poate fi utilizată pentru o varietate de aplicații, de la pomparea apei potabile până la drenarea apei din subsoluri și garaje.

Pompe submersibile pentru alimentare cu apă subterană

Pompele submersibile pentru alimentare cu apă subterană sunt o soluție eficientă și convenabilă pentru extragerea apei din surse subterane, cum ar fi puțuri sau fântâni arteziene. Prevăzute cu o unitate de control, acestea permit reglarea debitului și a presiunii apei, pentru a asigura o alimentare constantă și fiabilă cu apă. Pompele sumbersibile Grundfos pot fi utilizate în diferite aplicații, inclusiv pentru irigarea culturilor, alimentarea cu apă a animalelor, precum și pentru alimentarea cu apă a gospodăriilor și a altor structuri.

Pompele submersibile SQ / SQE de la Grundfos

Pompele submersibile sunt intr-o continuă dezvoltare, Grundfos fiind un pionier in materie de pompe de apă. Acestea asigură protecție împotriva colmatării, protecție electronică la supra-tensiune, supra-curent și supra-încălzire, au un randament ridicat și oferă un consum redus de energie electrică. Spre deosebire de pompele submersibile similare, pompele Grundfos SQ/SQE pot aduce economii de până la 60% mai mari. În plus, ele sunt ușor de instalat și au un design compact, potrivit pentru orice sistem. Fiind dotate cu motoare și magneți permanenți, pompele Grundfos SQ/SQE oferă niveluri excelente de eficiență și furnizează înălțimi manometrice de până la 200 m.

Cu ajutorul acestor pompe Grundfos, ai parte de performanțe ridicate, indiferent de mediul de aplicație. În plus față de pompele SQ, pompele SQE au comenzi pentru turația variabilă a motorului și conexiune pentru comunicare bidirecțională.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact