Pompe Grundfos SQ/ SQE

Pompa submersibilă de apă subterană SQ / SQE este una dintre cele mai avansate pompe submersibile pentru aplicații casnice. Echipată cu un motor cu magnet permanent și o unitate de viteză variabilă încorporată, permite ajustări de performanță prin intermediul comunicării cu o cutie de control externă. Este potrivită pentru o funcționare continuă și intermitentă pentru o varietate de aplicații, inclusiv alimentarea cu apă subterană și creșterea presiunii.

Pompe submersibile de apă pentru locuințe private, mici rețele de apă, sisteme de irigații sau de transferul de lichide în rezervoare și creșterea presiunii

Pompe submersibile pentru alimentare cu apă subterană

Pompele submersibile SQ / SQE asigură protecție împotriva colmatării, protecție electronică la supra-tensiune, supra-curent și supra-încălzire, au un randament ridicat și oferă un consum redus de energie electrică.

Spre deosebire de pompele submersibile similare, pompele Grundfos SQ/SQE pot aduce economii de până la 60% mai mari. În plus, ele sunt ușor de instalat și au un design compact, potrivit pentru orice sistem.

Fiind dotate cu motoare și magneți permanenți, pompele Grundfos SQ/SQE oferă niveluri excelente de eficiență și furnizează înălțimi manometrice de până la 200 m.

Cu ajutorul acestor pompe Grundfos, ai parte de performanțe ridicate, indiferent de mediul de aplicație. În plus față de pompele SQ, pompele SQE au comenzi pentru turația variabilă a motorului și conexiune pentru comunicare bidirecțională.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact