Pompe Grundfos TP

Pompele de apă TP sunt o alegere eficientă pentru sistemele de încălzire, aer condiționat, răcire și alimentare cu apă în procese industriale. Cu un design avansat, un control precis și o optimizare continuă, pompele centrifuge în linie și cu o singură treaptă TP oferă opțiuni flexibile și fiabile. Faci economii de energie de până la 50%. Achiziționează o pompă de apă inteligentă și eficientă pentru o soluție de pompare în linie de maximă performanță.

Pompe de apă centrifuge pentru sistemele de încălzire, aer condiționat, răcire și alimentare cu apă sau procese industriale

Pompe de apă cu uzură minimă și economii de energie de până la 50%

Pompele de apă Grundfos TP oferă o maximă fiabilitate și un consum redus de energie. Sunt alegerea perfectă pentru sistemele de încălzire, aer condiționat, răcire și alimentare cu apă sau procese industriale. Faci economii considerabile folosid pompe în linie cu o singură treaptă. Robuste, rezistente și cu durată mare de viață. aceste pompe asigură necesarul de apă in orice instalație si au o toleranță ridicată la impuritațile din lichidul pompat.

Concentrați, dedicati protejării mediului, pompele de apă dezvoltate de inginerii Grundfos urmăresc o dezvoltare durabilă și o economie importantă de resurse. Vorbim de soluții de pompare care oferă mai mult folosind mai puțin.

Acasa Cine suntem Pompe Grundfos De ce noi Aplicatii Ghid pompe apa Blog Contact