Instal Generation – distribuitori de încredere și specialiști în soluții de pompare Grundfos

Indiferent dacă ești în căutarea unei pompe de apă pentru instalații de încălzire, de răcire, aplicații industriale, ridicarea presiunii sau pomparea apei din subteran, te poți baza pe noi.

Scopul nostru este să îți punem la dispoziție o gamă diversificată de soluții de pompare de înaltă calitate și să te ajutăm să faci alegerea potrivită în funcție de nevoile tale.

De peste 10 ani, suntem parteneri de încredere și distribuitori Grundfos România, aducând produsele de calitate Grundfos mai aproape de consumatorii români. Experiența acumulată de-a lungul timpului, seriozitatea și profesionalismul de care am dat dovadă ne-au transformat în principala alegere pentru clienții noștri, atât persoane fizice cât și juridice, dintr-o gamă variată de industrii.

La Instal Generation, vei găsi o gamă variată de pompe Grundfos pentru toate nevoile tale: de la soluții destinate circulării apei calde sau reci în instalații de încălzire centralizată, la o gamă largă de pompe pentru vehicularea apei sau a altor lichide folosite în procese industriale, pompe centrifugale și pompe submersibile pentru alimentarea cu apă.

Indiferent de nivelul tău de pregătire în domeniul pompării cu apă, noi îți suntem alături cu toate informațiile de care ai nevoie despre produsele noastre.

Te invităm să descoperi lumea minunată a pompelor Grundfos, să alegi ceea ce ai nevoie sau să ne contactezi pentru asistență personalizată.

Grundfos – o afacere globală

Având o istorie de aproape 70 de ani, un număr de peste 16.000 de angajați la nivel global și o producție anuală de mai bine de 16 milioane de pompe, Grundfos este liderul mondial în producția de pompe.

Produsele Grundfos sunt apreciate pentru calitatea lor și sunt utilizate în întreaga lume, în zeci de industrii diferite. Acestea sunt produse eficiente, durabile, sigure, ușor de folosit și realizate cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

Te invităm să descoperi mai multe pe site-ul partenerilor noștri: Grundfos România.

Suna