Pompe Grundfos SQ/ SQE

Pompe submersibile Grundfos SQ/SQE

Ai nevoie de alimentare cu pompă de apă pentru: locuințe private, mici rețele de apă, sisteme de irigații sau de transferul de lichide în rezervoare și creșterea presiunii? Pompele Grundfos SQ/SQE sunt alegerea potrivită!

Ele asigură protecție împotriva colmatării, protecție electronică la supra-tensiune, supra-curent și supra-încălzire, au un randament ridicat și oferă un consum redus de energie electrică.

Spre deosebire de pompele submersibile similare, pompele Grundfos SQ/SQE pot aduce economii de până la 60% mai mari. În plus, ele sunt ușor de instalat și au un design compact, potrivit pentru orice sistem.

Fiind dotate cu motoare și magneți permanenți, pompele Grundfos SQ/SQE oferă niveluri excelente de eficiență și furnizează înălțimi manometrice de până la 200 m.

Cu ajutorul acestor pompe Grundfos, ai parte de performanțe ridicate, indiferent de mediul de aplicație. În plus față de pompele SQ, pompele SQE au comenzi pentru turația variabilă a motorului și conexiune pentru comunicare bidirecțională.

Te invităm să alegi pompa potrivită din gama noastră de pompe Grundfos SQ/SQE!

Pagina 1 din 14.
1 2 ... 13 14 »
Suna